Jag ber verkligen om ursäkt för att den blivit sånt glapp mellan inläggen.

Semifinal hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle komma till! Och ymnighetshorn skulle bakas.. Min första tanke var “vad tusan är det för något”
Hanna och jag satt kvällen innan och gick igenom vad ett ymighetshorn var så jag fick lite bra tips från henne 🙂 Söta Hanna!!

Men när jag skulle börja smälta sockret som jag skulle limma ihop mitt horn med så märker jag att det aldrig smälter! Då ser jag att min spis platta inte fungerar! Och de kallar in elektriker med får inte igång den, så de sa åt mig att jag får springa och smälta sockret på Eriks platta för han hade just blivit klar. så det gick tillslut men det var klurigt eftersom socker stelnar så fort.. och så brände jag då två plåtar med mina godsaker jag skulle fylla mitt horn med, tokigt det kan bli..
Är det semifinal så ska det inte vara lätt, hihi!

Tekniska baket blev jag lite pirrig när jag stod där och fick höra att vi skulle göra tre saker på 50 minuter.
Vi skulle först täcka en prinsesstårta, göra italiensk maräng och spritsa på en citron tart och till sist skulle vi tempurera choklad och täcka sex st praliner 🙂

Jag råkade visst skära av halva finger toppen precis innan jag ska kavla ut min vita marsipan. hihi finger toppen har tyvärr inte vuxit tillbaka än.

Till resultatet då!
Birgitta säger “- Den första som går vidare är……..ISABELLE!”
Chocken jag fick där är obeskrivlig så chockad men fantastisk glad jag blev såklart!! Fantastiskt, kunde jag faktiskt aldrig tro!
Äntligen fick älskade Erik stjärnbagar titeln 😀 såå roligt för honom verkligen så ha har kämpat för den!! Väl värd.

Tyvärr var vår fina fina Ida tvungen att lämna oss precis innan finalen.
Hon är så fantastisk på att baka så det är galet! Men det här var nog inte det sista vi fick se av Ida <3

All kärlek/ Isabelle <3