Final! Lilla jag! Helt magiskt, jag klarade mig igenom alla avsnitt. Det r jag faktiskt så otroligt stolt över att jag lyckades med! Jag trodde jag skulle komma till avsnitt två eller så.. Att stå där med eErik och Shireen känns fantastiskt kul, men det hade känts precis lika bra med vem som helst för vi alla blev så nära varandra under dessa veckor.

Fest och bröllop står på spel och vi skall baka en bröllopstårta till ett par som önskade sig en lite orginel tårta med karibiska smaker och pastelliga färger och de älskar att resa.

Så jag gjorde en tre vånings tårta med bottnar smak av Champagne, mango kräm och en kockos kräm. Och en cream cheese forsling som jag färgade i lätta pastelliga färger. Så gjorde jag en dekoration på toppen av vis choklad som jag gjorde mönster i. Det skulle symbolisera de olika världs delarna, eftersom paret älskar att resa.
Bladguld var givet för min bröllopstårta och ger lite extra lyx! <3 Mycket kärlek var en stor ingrediens i min tårta!

Jag blev väldigt väldigt nöjd med min bröllops tårta och skulle själv kunna tänka mig denna den dagen jag gifter mig 🙂 <3

Det tekniska baket var jätte överraskande, vi skulle göra goodiebags till bröllopsgästerna.. Som skulle innehålla Uppvispat smör, sylt, knäckebröd, chokladkakor och scones.
Lätt kan man tycka, lite för lätt så det blir svårt på något sätt, jag kronglade till det där och jag typ glömde hur man gjorde scones..Hur man nu kan glömma det!

Vi alla tre gjorde bra ifrån oss på både parad baket och tekniska, så det här var otroligt svårt och man kunde verkligen inte veta vem som skulle vinna!

Våra familjer som vi inte hade träffat på flera veckor hade kommit och vi fick äntligen krama och pussa på dom! Så lycklig och varm jag blev i hjärtat av att få träffa dom igen efter denna fantastiska resan! <3

Jag är verkligen ingen tävlings människa och såg denna redan som en utmaning och livserfarenhet. Så jag är bara så otroligt överlycklig att jag kunde ta mig såhär långt! 🙂


Jag blir så glad och varm i hjärtat när de säger “-Vinnare av Hela Sverige Bakar 2016 är… Shireen!”
Jag är så glad för henne så hon kämpat för detta och sökt fyra gånger och nu vann hon hela tävlingen 😀 Så lycklig för alla jag lärt känna och träffa!
Så nu får vi se efter hennes bakbok i bokhandeln.

Jag har bestämt mig för att jag på något sätt skall ge ut en bakbok jag med 🙂 hihi det har jag som ett litet projekt jag ska klura på hur jag skall gå till väga 🙂

Tack alla er som följt oss under dessa tio veckor! Så underbart <3

Med all kärlek/ Isabelle <3