Munsbitar! Så jag älskar dessa små vackrabakverk!❤️ En skulle vara med nöt botten. Den andra med smak av valfritt te och maräng.
så kag bakade en Caribbean chokolate och en liten tart med te pannakotta med italiensk maräng. Jag gjordeen liten egen variant på formar faktiskt! Jag ville ha en rak liten form så jag provade att ta värmeljus hållare istället 😃 Och det gick ju riktigt bra faktiskt! 😃 Birgitta tyckte bättre om den med choklad och kokos och johan gillade min lilla tart!
⭐️
Till tekniska fick vi då i uppgift att vara helt fria i vad vi skulle baka, vi fick ta hjälp sv våra två bakböcker vi hade med oss! Så skulle det tekniska innehålla mjöl, nöt, krydda och frukt/bär.

Jag hade inte riktigt tur där med mina böcker, jag hade då en raw food bakbok och en donuts bok. Jag valde dessa böcker för att jag inspireras av dom men i dessa fall blev det ju inte så lyckat! Så jag fick helt enkelt gå från huvudet och improvisera fram något! 😃 men det gick bättre än väntat faktiskt 😊

Stjärnbagare denna veckan blev ju Shireen igen 😃 För tredje gången, grattis grattis till dig! ❤️ Tyvärr fick min älskade älskade Hanna lämna oss!❤️ Så nära vi kom varanndra, saknar henne så!❤️

Sedan får ni innte glömma att gå in på tv4play och titta på mig och Rickard som bakar fantastiska munsbitar i Rickards parad!❤️

Med all kärlek/ Isabelle ❤️