Sötebröd var veckan och man känner verkligen hur det närmar sig mot slutet! Jag vill alldrig att det ska ta slut!
Vi skulle baka tre olika bullar, jag bakade en äppel gömma, en saffran och apelsin knut och en putte giffel som innehöll blåbör och mandelmassa. Men hiffel kan man inte påstå att den såg ut som. Hihi men det hör inget tycker jag 😃

Tilde kom även fram under parad baket och frågade mig lite om hur jag återhämtar mig i vardagen och hittar lugnet. Då bisades ett klipp från en fisketur tillsammans med min Freddy! Fisket har som bakningen alltid funnits i mitt hjärta sedan jag var liten.
Andas och bara njut av stunden! 🙏🏼❤️


Till det tekniska baket var det struvor som skulle göras! Första sekunden kunde jag inte komma på vad det var för något. Men sen så kom jag ju på såklart!! Strvor äter vi jämt runt jul och jag bara ÄLSKAR det!! 😃

Det gick ju lite sådär till en början för oss alla faktiskt!! Men tillslut fick jag till det äntligen. Då sprang jag först över till Hanna när jag hade fått fram två struvor så fick hanna dn av mig. Sen när jag hadde fått ihop några så sprang jag över till henne för att hjälpa till lite där ❤️ För mig är detta så mycket mer gemenskap än en tävling. Så för mig är det en självklarhet stt hjälpas åt.

Stjärnbagare blev Shireen och tyvärr fick Emma lämna oss denna vecka. Det är verkligen så sorgligt att vi blir färre och färre❤️

Men all kärlek/ Isabelle ❤️