Choklad tema och biskvier bakades i detta avsnitt. Vi skulle baka tre sortes biskvier, alla tre skulle vara dippade i tre sortes choklad och en av dem skulle ha en choklad dekoration.

saken är den att jag är inte alls pö hokladdekorationer! Jag älskar att öta choklad men att tempurera och göra dekorationer är inte något jag gjort så mycket tidigare så dett var ju en utmaning!

Mins biskvier gick bra och som de skulle till en början, sedan skar ju sig min hallon kräm till min ena biskvi, jag provar att göra en ny men den skär ju sig ännu mer! Hallonen är för kalla och jag kan inte värma dom i det hör tältet och framförallt inte i detta väder!
Som tur är gick allt annat som planerat och jag fick mina små söta eleganta biskvier med lyx! ❤️

Jag hör Emma snett bakom mig som gråter, jag springer till henne för stt hjälpa till. Hon måste ju få upp någonting på fatet iallafall! Vi klarade det tillsammans så alla blev doppade i choklad! ❤️

MISSA INTE ATT GÅ IN PÅ WWW.KÖKET.SE DÄR FINNS MINA RECEPT PÅ DESSA LÄCKERHETER!

Det tekniska baket var jag lika livrädd för som vanligt! Vi ska göra choklad tart, tre stycken med choklad dekorationen!! Åh nej tänker jag, jag känner panik men måste hålla mig lugn, jag väljer att göra en med smsksättning med kongac, rn med rostade pecan nötter och sista med apelsin. Så lyckades jsg dekorera lite piffigt ändå 😃 Tjihoo

När johan pch birgitta ska smaka mina tarts tyckte dom stt det var lite tjock botten! Och det var de verkligen, men smalerna satt där ändå men de tyckte de såg kladdiga ut.
Jag är nöjd med mina och tyckte dom blev fina ändå 😃❤️

Stjärnbagade denna vecka blev Axel!!⭐️ Grattis grattis så roligt för dig!❤️ Tyvärr var Ada tvungen att lämna oss, det är oerhört jobbigt att vi bara blir färre och färre men så är tävlingen tyvärr..

Med all kärlek, Isabelle ❤️